Чи не просолилася риба що робити

Як зрозуміти що риба не просолилася?

Дрібна риба готова до використання через 2-3 дні, середня – через 5-10, потрошена велика – через 3-6, велика пластована – через 7-10 днів. Як на практиці дізнатися – чи просолилася риба? Критерієм готовності можна вважати "дублення" риби – вона стає твердою і погано згинається.

Скільки часу потрібно солити рибу?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу. Збережена копія

Related Post

Ксарелто чи еліквіс що краще після коронавірусуКсарелто чи еліквіс що краще після коронавірусу

У чому різниця між ксарелто та Еліквісом? Дія обох препаратів спрямована на розрідження крові. Однак застосування їх відрізняється кількістю прийому таблеток на день. Так "Ксарелто" приймається 1 раз на день,

Як зробити текст, що йде в перспективуЯк зробити текст, що йде в перспективу

Як зробити текст із перспективою? Правою кнопкою миші клацаємо в будь-якому місці документа і в списку вибираємо пункт "Раструвати" текстВикликаємо "Вільне трансформування" – Ctrl+T, правою кнопкою миші клацаємо всередині рамки