Як правильно замаринувати на шашлик яловичину

У чому маринувати шашлик із яловичини?

Існує безліч способів маринування м'яса, але найчастіше використовують: харчовий оцет, цибуля, майонез, сметану, кефір, лимонний сік, різні сушені трави та спеції.. Все більшу популярність набирають маринади на основі соєвого соусу, теріяки, гірчиці та меду.

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино. Ще один варіант – майонезАле врахуйте, що на вугіллі він підгоряє, а значить, шматочки шашлику, перед тим як смажити, потрібно буде обтерти.

Related Post

У якому віці найкраще каструвати поросят: рекомендації та порадиУ якому віці найкраще каструвати поросят: рекомендації та поради

Зміст:1 Коли краще каструвати маленьких поросят?2 Чи потрібно каструвати поросят?3 Чому треба каструвати поросят?4 Як вибрати хороше порося на відгодівлю? Кастрація поросят є важливою процедурою у свинарстві, яка дозволяє покращити

Актуальна мобілізація: хвиля підйому на даний моментАктуальна мобілізація: хвиля підйому на даний момент

Зміст:1 Хто попадає під четверту хвилю мобілізації?2 Хто потрапить у другу хвилю мобілізації?3 Хто попадає під другу хвилю мобілізації в Україні?4 Коли наступна хвиля мобілізації? У суспільстві можна спостерігати зростання