Як зробити пончики?

Які бувають пончики?

Місцеві різновиди пончика – смажена пампушка (українська), баурсак (тюркська), кабартма (булгарська), лукумадес (греко-турецька), «монашкині пуки» (французька та баварська), берлінер (німецька), смультринг (норвезька), суфганія (ізраїльська).

Яке обладнання потрібне для приготування пончиків?

  • Конвекційні печі
  • Шафи розстоєчні
  • Подові печі
  • Ротаційні печі
  • Тістоміси
  • Міксери планетарні професійні
  • Тарталетниці
  • Мукопросіювачі

Related Post

Лапка для підгинання як користуватися равликЛапка для підгинання як користуватися равлик

Як користуватись лапкою для підшивки? перед заправкою в лапку зріз тканини потрібно зрізати під 45 градусів на подвоєну ширину підгинання. Потім тканину підвертають на ту ж подвоєну ширину підгинання і

10 цікавих варіантів назви навушників, які варто знати10 цікавих варіантів назви навушників, які варто знати

Зміст:1 Як правильно називаються навушники з мікрофоном?2 У чому різниця між гарнітурою та навушниками?3 Навіщо потрібні комп'ютерні навушники?4 Навіщо потрібні навушники? Навушники – це пристрої, які дозволяють нам насолоджуватися музикою,